FRT Secretul unei bune investitii
Magazin Piese Auto - Comanda telefonica Magazin Piese Auto - Asistenta online Magazin Piese Auto - Livrare prompta prin curier

Cautare
FRT Magazin Piese Auto
Secretul unei bune investitii


Daca pentru o pereche de pantofi pretul mare inseamna calitate, iar un pret mic poate insemna ca acestia se vor rupe repede, la masini, acest lucru nu mai pare valabil. O masina poate fi echipata cu piese si accesorii extraordinar de scumpe, dar neconforme pentru aceasta. Ce trebuie urmarit atunci cand vrem sa ne intretinem, revizuim, reparam sau inlocuim componente/piese auto la automobilul dvs, pentru a nu plati mai mult decat este necesar ?

In randurile noastre circula o serie de mituri privind anumite secrete care pot aduce un pret mic al pieselor auto. O sa le discutam pe rand.

Mitul pieselor fabricate de "producatori" - piesele ieftine spre foarte ieftine

Multi clienti prefera sa inlocuiasca o piesa defecta cu una noua, neoriginala, care de multe ori este mai proasta ca cea originala defecta.... fara a mai aminti de situatiile cand acestea nu se potrivesc. Alta varianta mai trista este atunci cand lipsa banilor se combina cu dibacia mecanicului Gica si la sfaturile acestuia nu mai cumparati nici macar acea piesa noua, aplicand celebra metoda romaneasca improvizatia..... pe sistemul binecunoscut: Las-o ma ca merge asa!!! Asa cum pe masa punem ce e mai bun pentru organismul nostru, eu unul va recomand, in limita posibilitatilor sa faceti acelasi lucru pentru masina dvs. si atunci ea se va comporta normal, va raspunde comenzilor asa cum a fost conceputa iar dvs veti scuti timpul, nervii si banii pierduti prin serviceuri si prin magazine vanand o reducere cat de mica, facand eventual rabat de la cel mai important lucru, calitatea.


1647 citiri | Publicat in data de 20 Noiembrie 2009